In Okategoriserade

Covid-19 test intyg

Hej 

Det finns flera alternativ;

  1. Antikropps test

Du kan ta ett antikroppstest (blodprov) som kommer att visa Covid-19 test negativt eller positivt.

Kostnad 950 kr

Tid bokas på hemsidan www.askimskliniken.se

Men det är inte medicinskt korrekt för att veta om du bär på smitta och man vill troligen ha ett sk PCR test – som visar eventuell pågående smitta/sjukdom. Det är inte ett blodprov utan tas med en pinne i näsa svalg. 

2. PCR test – snabbsvar (fast-track)

PCR test kan vi ta här på Askimskliniken i privat regi på friska människor och sedan använda ett bud för lämna in det till ett privat lab (Taata Biocenter AB) samma dag, på en tisdag, onsdag, torsdag eller fredag (OBS). Provet måste tas före klockan 09 ! – sedan får vi svar från laboratoriet innan kl 18 samma dag och kan utfärda då ett intyg om negativ test. 

Kostnad 1900 kr PCR TEST + bud 500 kr 

Tid för detta bokar du via sms till mig 0739123716 Budet betalas i förskott vid bokningen. 

3. Skall vi ta PCR test som skickas till vårt vanliga lab tar det 3-5 dagar att få svar.   

Kostnad 1900 kr

Tid bokas hos mobil telefon via 0739123716

Skall ni sedan också ha ett hälsointyg måste det framgå vad de vill ha undersökt. Ett intyg efter en vanlig fysisk undersökning utan avancerad provtagning kostar i sig ytterligare 1500 kr. 

Thomas Westin Överläkare och ansvarig

  Det fungerar alltså så här – – ni bokar tid eller frågar via sms – anger person nummer email mobil – ni swishar kliniken (swish 1231421825) 500 kr för bokningen av budet och meddelar när det är gjort så bokar vi er tid.

 Ni måste komma tidigt till kliniken provtagnings dagen  så du får en morgon tid.  Ni får papper stämplar mm på alla resultat på Engelska